"Jeg har skabt GREEN by Noah, fordi jeg ønsker mig ét sted, hvor jeg kan købe bæredygtigt interiør og design af en høj kvalitet og med en sikkerhed for, at produkterne udelukkende er produceret i Europa"

Bedste hilsner Marianne

Vores historie

GREEN by Noah blev grundlagt i 2019 med det formål at skabe et interiørkoncept med moderne interiør og design med fokus på bæredygtighed og produktion i Europa. 

Som kunde hos GREEN by Noah kan du købe produkter, der først og fremmest produceres ud fra et ønske om bæredygtige produkter og dernæst ud fra et ønske om gennemsigtighed med produktet og dets vej hertil; derfor sælger vi udelukkende produkter, der er produceret i Europa af de bedste producenter inden for deres felt. 

Vores kunder er miljøbevidste kunder, der ønsker moderne interiør og design af den bedste kvalitet og produceret på en bæredygtig måde. Samtidig ønsker vores kunder at købe produkter, der udelukkende er produceret i Europa.

Hos GREEN by Noah vil vi gøre det nemt for vores kunder at vælge blandt de miljømæssige bedste produkter - og dermed være med til at passe på mennesker, vores jord, jordens ressourcer og vores miljø.