"Jeg har grundlagt GREEN by Noah, fordi jeg ønsker at skabe et brand med interiør og design produkter, hvor alle produkterne er bæredygtige og udelukkende produceret i Europa"

Bedste hilsner Gitte

Bæredygtig interiør og design

Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske, har en diplomlederuddannelse og har læst psykoterapi. I 2016 blev jeg færdig med en Master i Public Management på Syddansk Universitet i Odense. I de sidste mange år har jeg haft en karriere som leder i sundhedsvæsenet.
Efter et stresskollaps i 2016 med efterfølgende tid til at tænke over livet og specielt arbejdslivet brugte jeg en del af min tid på at gå på udstillinger, museer, rejste i Europa og fandt undervejs ud af, at jeg gerne ville sælge bæredygtige interiør og design produkter, der var produceret i Europa.

De fleste af de interiørprodukter, jeg kunne finde, var købt ekstremt billigt i tredje lande - ofte i Asien - og efterfølgende fragtet den lange vej til Europa, hvor produkterne blev solgt. Det var få af produkterne, der var bæredygtige eller bæredygtigt produceret, og de havde ingen former for certificering eller anden form for kvalitets stempel, hverken i forhold til selve produktet eller de generelle produktionsforhold for medarbejderne.

Det lykkedes mig ikke at finde et brand, der udelukkende solgte bæredygtige produkter, og som samtidig lagde vægt på, hvor produkterne var produceret henne, både i forhold til transparens, men også i forhold til længden af transport, før produkterne var ude hos kunden. 

Derfor blev GREEN by Noah skabt. GREEN by Noahs DNA er resultatet af min passion for design, bæredygtighed og et ønske om kun at købe produkter, der er produceret i Europa. Produkter, der kan tåle at blive kigget efter i sømmene.  

GREEN by Noah er funderet på et ønske om mere "slow living" og bæredygtige liv. Vi har fokus på et naturligt og moderne liv uden kemikalier, da vi ønsker at tage ansvar for jorden og de næste generationer.  

    Vi håber meget, at du har fået lyst til at blive en del af vores GREEN univers - til gavn for dig, naturen og de næste generationer.