"Vi arbejder altid på at yde dig en god service. Vi ønsker, at du skal have en god oplevelse, hver gang du handler hos os, og når du bruger vores produkter. Vi opfordrer dig til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller andet du ønsker, vi skal vide"

Kærlige GREEN hilsner Gitte 

Retur for GREEN by Noah ApS

GREEN by Noah ApS

Karpevænget 5
4760 Vordingborg

Telefon: +45 7027 0033

E-mail: info@greenbynoah.dk 

CVR: 40468420 / VAT: DK40468420

Retur

Vi ønsker selvfølgelig, at du er 100% tilfreds med din vare. Du har derfor ret til at returnere din vare inden for 14 dage og få dine penge retur. 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dages periode starter den dag, hvor ordren er leveret. Eventuelle omkostninger i forbindelse med returneringen afholder du selv. Benytter du vedlagte returlabel fratrækkes der DKK 50,- i refunderingsgebyr, som dækker vores fragtudgifter.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter, at pakken er modtaget af dig.

Ønske om brug af fortrydelsesret sker ved at udfylde returseddel med tydelig angivelse af årsag til brug af fortrydelsesret. Returseddel lægges i pakken, inden du returnerer den. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen. 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er håndteret udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til GREEN by Noah ApS at vurdere varens stand. 

Selve returneringen 

Hvis du fortryder dit køb, skal varen returneres til:

GREEN by Noah ApS, Karpevænget 5, 4760 Vordingborg, Denmark

Du skal vedlægge returseddel med angivelse af ordredato, ordrenummer og årsagskode. 

Du vil herefter få din penge tilbage. Beløbet tilbageføres til det samme betalingskort, hvorfra beløbet er trukket ved køb af den vare, du har returneret. 

Ved returnering skal du betale omkostningerne og sørge for, at varen er forsvarligt pakket ind, når du sender den tilbage til os. Du har ansvaret for pakken, indtil vi modtager den.  

Er varen beskadiget eller ikke håndteret som beskrevet under varens stand ved returnering, kan du miste beløbet for dit køb.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker, der er sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.

Uafhentede pakker: Pakker, der ikke afhentes inden for 14 dage i kundens ønskede pakkeshop sendes automatisk retur til GREEN by Noah. Vi forbeholder os ret til at opkræve et ekspeditionsgebyr på kr. 50,- for uafhentede pakker til dækning af fragt, emballage og administrationsomkostninger.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til GREEN by Noah ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. 2 måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. 

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

GREEN by Noah ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. 

Ved returnering kontaktes:
GREEN by Noah ApS
Karpevænget 5, 4760 Vordingborg, Denmark 
Telefon: +45 7027 0033
Mail: info@greenbynoah.dk 
Reklamationer modtages ikke, hvis de er sendt pr. efterkrav.