Kunde- og privatlivspolitik for GREEN by Noah ApS

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med GREEN by Noah ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos GREEN by Noah ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for GREEN by Noah ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige i GREEN by Noah ApS er direktøren.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos GREEN by Noah ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@greenbynoah.dk   

GREEN by Noah ApS kan indeholde links til andre websteder, som vi ikke kontrollerer. Vi er ikke ansvarlige for indholdet på disse websteder eller andre konti, som de måtte være knyttet til og ej heller overholdelse af persondataforordningen af maj 2018.

Cookies

www.greenbynoah.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

For at kunne handle på www.greenbynoah.dk kræves der samtykke til cookies. Cookies er små tekstfiler gemt på din computer, der indeholder oplysninger, herunder at vise hvilke af vores sider, du har besøgt, og hvad du har tilføjet til indkøbskurven. De anvendte cookies er både permanente og midlertidige cookies (session cookies). Disse permanente cookies gemmes som filer på din computer eller mobilenhed i op til 12 måneder. Vi bruger tredjepartsværktøjer som Google Analytics og Shopify Analytics. GREEN by Noah ApS bruger ikke cookies til at gemme personlige data eller distribuere data til tredjepart. Cookies bruges kun til at forbedre din oplevelse, når du handler hos os.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer eller mobilenhed gennem browseren.

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på www.greenbynoah.dk, hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere GREEN by Noah ApS’s hjemmeside.