"GREEN by Noah er en danskejet virksomhed, der designer og producerer interiør med et nordisk touch. Vi lader os inspirere af naturen, mennesker, kunst og det daglige liv. Vi ønsker at vores bæredygtige produkter af god europæisk kvalitet, er med til at skabe ro og glæde hos vores kunder"

Bedste hilsner Marianne 

Nordisk Touch

GREEN by Noah handler om at inspirere vores kunder til en mere bæredygtig livsstil, hvor der er taget højde for hele produktets livscyklus. 

GREEN by Noahs kollektioner er designet, udviklet og produceret i samarbejde med de dygtigste europæiske partnere. Samarbejdspartnere, der som GREEN by Noah også har som målsætning at producere deres produkter på den mest bæredygtige og transparente måde. 

Vi er stolte af, at alle vores produkter produceres i Europa, både set i lyset af de arbejdspladser vi skaber, men også fordi det giver den størst mulige gennemsigtighed i råvarer, produktion, medarbejderforhold og varens vej til Danmark.

Da vores produktion er i Europa, giver det mulighed for, at vi kan følge processen tæt, så vi ved, at vores produkter bliver til under de bedst tænkelige forhold. 

Vi skaber produkter ud fra en bæredygtig tankegang og med forskellige certificeringer Svanemærket, GOTS, FSC, EU-blomsten, STANDARD 100 by OEKO-TEX®, Ethical Pack.

Hos GREEN by Noah ønsker vi at skabe ro og glæde gennem smukke bæredygtige produkter af høj kvalitet. 

Vi byder dig velkommen i GREEN by Noahs univers <3