Vores virksomhed har som DNA og fundament bæredygtighed. Vi vil være med til at passe på vores miljø og vores natur.

Vi passer på vores miljø på en måde, hvor vi ikke bare selv siger, at vi arbejder og sælger miljørigtige produkter på en miljørigtig måde. Vi har valgt, at der skal være en uvildig certificering af vores produkter. 

Vi har derfor valgt at arbejde med forskellige miljøcertificeringer som f.eks. GOTS FSC, svanemærket, Earthcolors m.fl. Der kommer løbende nye miljøcertificeringer til. 

At arbejde med miljøcertificeringer er en fortløbende proces, og vi gør hele tiden os umage for, at vores produkter har den bedste certificering inden for det pågældende produktområde.

Vores miljøcertificeringer skal bygge på evidens og ikke bare en omtale og reklame for produktets fortrinlighed fra producentens side.  

Billede af natur og pige, der skal være symbol på fremtiden ud fra min tekst om miljømærkning

Når vi taler om miljø og miljømærkning, kan vi ikke komme uden om, at der er mange andre parametre, der går sig gældende, når vi vil være en bæredygtig virksomhed hele vejen rundt. 
Det handler om hele produktets livscyklus, men også om vores og virksomhedens bæredygtighed og miljømærkning i forhold til el, transport, emballage, affald og mange andre områder.
Vi har valgt et elselskab, der bruger grøn energi, vi rejser via landjorden, vi sorterer vores affald, vi bruger genbrugsmaterialer til vores emballage osv.
Når det så er sagt, ja, så er vi ikke perfekte, og der vil være områder, hvor vi kan blive mere bæredygtige og passe bedre på miljøet. Det arbejder vi også på at blive hver dag... som vi bliver klogere og klogere på at være mere og mere miljøbevidste uden at blive fanatiske.