Vores virksomhed har som DNA og fundament at træffe de mest miljørigtige valg og mindst klimabelastende valg. Vi vil være med til at passe på vores miljø og vores natur.

Vi passer på vores miljø på en måde, hvor vi ikke bare selv siger, at vi arbejder og sælger miljørigtige produkter på en miljørigtig måde. Vi har valgt, at der skal være en uvildig certificering af vores produkter. 

Vi har derfor valgt, at vores produkter skal være miljøcertificerede f.eks. GOTS, FSC, svanemærket, Earthcolors m.fl. Der kommer løbende nye miljøcertificeringer til. 

At arbejde med miljøcertificeringer er en fortløbende proces, og vi gør hele tiden os umage for, at vores produkter har den bedste miljøcertificering inden for det pågældende produktområde.

Vores produkters miljøcertificeringer skal bygge på evidens og ikke bare en omtale og reklame for produktets fortrinlighed fra producentens side.  

Billede af natur og pige, der skal være symbol på fremtiden ud fra min tekst om miljømærkning

Når vi taler om miljø og miljømærkning, kan vi ikke komme uden om, at der er mange andre parametre, der går sig gældende, når vi vil være en virksomhed, der indtænker miljø hele vejen rundt. 
Det handler om hele produktets livscyklus, men også virksomhedens belastning af miljøet på områder som el, transport, emballage, affald og mange andre områder.
Vi har valgt et elselskab, der bruger grøn energi, vi rejser via landjorden, vi sorterer vores affald, vi bruger genbrugsmaterialer til vores emballage osv.
Når det så er sagt, ja, så er vi ikke perfekte, og der vil være områder, hvor vi kan blive mere miljørigtige og passe bedre på miljøet. Det arbejder vi også på at blive hver dag... som vi bliver klogere og klogere på at være mere og mere miljøbevidste uden at blive fanatiske.