Miljømærkning hos GREEN by Noah

Vores virksomhed har som DNA og fundament bæredygtighed. Vi vil være med til at passe på vores miljø og vores natur, og gør os umage hver dag for at leve op til dette.

Vi passer på vores miljø på en måde, hvor vi ikke bare selv siger, at vi arbejder og sælger miljørigtige produkter på en miljørigtig måde.
Vi har besluttet, at der skal være en uvildig certificering af vores produkter. 

Vi har derfor valgt at arbejde med forskellige miljøcertificeringer som f.eks. GOTS, svanemærket, FSC®, Earthcolors® m.fl. Der kommer løbende nye miljøcertificeringer til. 

At arbejde med produkter, der skal være miljømæssigt certificeret er en fortløbende proces, og vi gør os hele tiden umage med, at vores produkter har den bedste certificering inden for det pågældende produktområde.

Vores miljøcertificeringer skal bygge på evidens og ikke bare på en omtale og reklame for produktets fortrinlighed fra producentens side. 

Når vi taler om miljø og miljømærkning, kan vi ikke komme uden om, at der er mange andre parametre end selve produktet, der gør sig gældende, når vi vil være en bæredygtig virksomhed hele vejen rundt. 

Det handler om hele produktets livscyklus, men også om vores og virksomhedens bæredygtighed og miljømærkning i forhold til el, transport, emballage, affald og mange andre områder.

Når det så er sagt..

Ja, så er vi ikke perfekte, og der vil være områder, hvor vi kan blive mere bæredygtige og passe bedre på miljøet. Det arbejder vi også på at blive hver dag... på en måde hvor vi bliver klogere og klogere på at være mere og mere miljøbevidste uden at blive fanatiske.

Skriv en kommentar

Bloggen er modereret og kommentarer vises først hvis de bliver godkendt