En intro til GREEN by Noah blog

VELKOMMEN TIL GREEN BY NOAH BLOG 

Dette er introduktionen til mit første blogopslag. Jeg skriver det en sen oktober aften i 2020. Jeg sidder foran min pc med en kop ingefær te med citron i og skriver på mit første opslag i en stemning af; husk nu at være nærværende og mærke efter, mens du skriver, kære Gitte, for det handler jo om dig. Jeg vil forsøge at være nærværende hver gang, jeg sætter mig ved tasterne for at skrive på min blog. Jeg lover mig selv, at jeg vil være modig, kigge indad, mærke efter og dele indholdet med dig. Jeg vil gøre mig umage med at skrive mine indlæg.

Jeg har oprettet min blog, fordi jeg gerne vil dele noget af mit liv med dig. Det bliver ikke hele mit liv, men mit liv i doseret form, og det bliver ud fra, hvordan jeg oplever forskellige situationer og begivenheder i mit liv.
Jeg vil dele mine oplevelser omkring det at få et stresskollaps og komme sig efter dette, hvordan det er at lave et karriereskift mere eller mindre frivilligt midt i livet, hvordan et liv som iværksætter efter de 50 kan se ud og føles, hvordan jeg bygger min virksomhed op - trin for trin, og hvilke overvejelser jeg gør mig i forhold til min virksomhed, hvordan jeg udvikler mine produkter og mange, mange andre emner.

Jeg ønsker også at give dig nogle af de bæredygtige valg/fif, jeg finder ud af på min grønne vej til et mere bæredygtigt liv.

Jeg ønsker, at min blog skal være et indblik i mit daglige liv med mine refleksioner, mine drømme og mine overvejelser omkring de valg, jeg træffer. Måske vil nogle af mine oplevelser, refleksioner og følelser vække genklang hos dig?

Hyppigheden af mine indlæg vil sikkert variere - jeg skriver, når jeg har noget på hjertet.

Jeg håber, at du vil læse med og ønsker dig rigtig god fornøjelse <3

Kærlige hilsner fra Gitte

 

 #1 Livet inden stressen kom snigende,  publiceres 24.10.2020

1 kommentar

Hej Gitte

Jeg vil blot komplimentere dig for at du tog springet fra en hverdag i sundhedsvæsenet som til tider er uoverstigelig. Derudover vil jeg gerne sige at din hjemmeside er superflot – jeg kæmper med min. Det kræver arbejde og ihærdighed, at få sat alt godt og flot op:-)

mvh Naja

Naja Troelsen marts 02, 2021

Skriv en kommentar

Bloggen er modereret og kommentarer vises først hvis de bliver godkendt