#4 Hvordan styrer jeg det?

 


Kære du der læser med...

Jeg håber, at du er kommet godt ind i det "nye" år - 2021 - Jeg får egentlig lyst til at smage lidt på de 4 tal. 2...0....2...1... Hmm... mærkelig at tænke på, at jeg er i gang med den "3. karriere" i mit 52 årige liv. Eller kan jeg kalde det en karriere? 

Nej, denne gang er det bare godt hårdt arbejde. Et arbejde hvor jeg overvejende selv styrer/planlægger mine dage. Jeg arbejder stadig ikke mindre i mit iværksætterliv, end da jeg var leder i sundhedsvæsenet, men jeg har meget mere arbejdsglæde end den gang i sundhedsvæsenet. Jeg føler mig meget heldig og er taknemlig for, at jeg har fået mulighed for at skabe mine dage, som jeg ønsker mig dem. 

Sammen med min arbejdsglæde, som jeg overvejende formår at finde frem hver morgen, når jeg kl. 5.00 sætter mig ved mit spisebord i køkkenet sammen med min friskbrygget varme kaffe med havremælk i og min elskede schæferhund Rex, prøver jeg hver morgen at koble dagens mål sammen med månedens mål og årets mål for min virksomhed.
Når jeg skriver det, lyder det egentlig lidt "tungt" at sidde der med morgenkaffen og vågne sammen med alle målsætninger og tankerne om morgendagen. Men det er ikke så slemt ;-) Det er blevet en vane. 

Jeg har altid været en arbejdshest og blev jo meget syg af det i 2016. Jeg har stadig svært ved at styre min arbejdsiver. Jeg vil gerne være alle steder, sætte 1.000 ting i gang, og læse alle mulige og umulige tekster om, hvordan jeg når de højeste tinder med min virksomhed. Jeg øver mig i at følge planen (læs ikke arbejde for meget) for jeg ved, at en styring af, hvor meget jeg arbejder, er bedst for os alle herhjemme. Tænk at antallet af timer, man arbejder, kan være et issue i livet. Men nok om det.

Min virksomhed har som mange, mange andre været ramt af corona situationen. Jeg har været nødt til x flere at ændre min strategi, når producenterne fra lande i Sydeuropa flere gang har måtte udskyde deres leverancer af nye produkter til min webshop, fordi de er meget hårdere ramt af corona, end vi er her i Denmark. Flere af mine producenter har i perioder været nødt til at drosle ned for deres produktioner, og det betyder desværre for min virksomhed og webshop, at jeg ikke kan få nye produkter i min webshop, så hurtigt, som jeg gerne ville.

Jeg glæder mig så meget til, at de nye produkter kommer i marts, april og maj, for det er jeg sikker på, at de gør, selvom jeg ikke kan styre det :-) Jeg glæder mig til, at jeg kan vise dig, hvad vi har ventet på.
Mens vi venter på nye produkter, er jeg og nogle kloge it-nørder i gang med at klargøre det program, der skal udsende vores kommende nyhedsbreve, jeg er ved at få lavet shoppen mere kundevenlig, så der bliver flere features og få synliggjort jeres anmeldelser og anbefalinger, så du kan se, hvilken kvalitet og hvad du køber i min webshop. 
Når jeg handler, kigger jeg efter andre kunders anbefalinger og det vil jeg også gerne give dig mulighed for. Det bliver klar inden for de næste par måneder.

Nu vil jeg slutte dette skriv, men inden jeg slutter, vil jeg bede om din hjælp. Hvilke bæredygtige produkter, vil du gerne finde her i webshoppen. Jeg håber, at jeg kan få dig til at skrive dit forslag i kommentarfeltet her på bloggen.

Jeg vil ønske dig en dejlig weekend <3 

De bedste hilsner
Gitte

 #5 Kommer når det er klar :-)

 

Skriv en kommentar

Bloggen er modereret og kommentarer vises først hvis de bliver godkendt