#5 Kan jeg være autentisk & personlig?

Kære du, der læser med på min blog; Tusind tak for at du læser med <3

Hvordan får jeg delt alt det, som jeg gerne vil dele uden at blive for privat? Hvordan skal jeg få det, jeg deler til at fremstå på en positiv måde, selvom det faktisk ikke altid udelukkende er nemt og positivt at opbygge et nyt brand?
Selvom om jeg ikke er et øjeblik i tvivl om, at mine produkter, der er certificeret ud fra deres bæredygtighed, er produceret i Europa og er en god kvalitet, så kan det være svært.
Ja, helt ærligt er det ikke nemt at konkurrere med meget etablerede brands, der sælger billige bæredygtige varer overvejende produceret i Fjernøsten!
Men skal jeg konkurrere med produkter fra lande langt fra Europa. Nej, det skal jeg ikke for man kan ikke sammenligne æbler og pærer.

Men tilbage til det at være autentisk og drive en virksomhed. Jeg vil gerne være autentisk, have at i er nogle, der gider læse med, uden at jeg samtidig skal gå for meget på kompromis med, hvem jeg er. 
Men samtidig med den positive vinkel, vil jeg også gerne give et realistisk billede af, hvordan det egentlig er at starte en virksomhed. Hvordan det er at være "lille" blandt de store, kendte og dominerende brands.
Det er udfordrende, det er svært, TVIVLEN dukker op, men samtidig er det også sjovt at se min virksomhed vokse, at "møde" mine kunder og dele mit liv med dig/mine kunder. Jeg vil gerne have, at mine kunder ved, hvem de handler med. Jeg er ikke en kapitalfond, børsnoteret og jeg har ikke været med i "løvens hule".

Min virksomhed ejer jeg sammen med min mand. Jeg gik i gang med min virksomhed efter et stresskollaps i september 2016 og efter en karriere som leder i sundhedsvæsenet.
Min og min virksomheds mission er at få flere til at købe europæiske produkter, der er bæredygtige. Jeg forsøger hver dag at gøre en forskel ift. europæisk bæredygtighed.
Hvorfor europæisk bæredygtighed? Jeg vil have transparens hos mine producenter, have mulighed for at besøge mine producenter minimum 1 gang årligt. Jeg ønsker at støtte europæiske producenter, og derudover er der hele logistikdelen, som også har betydning for de bæredygtige valg, vi som forbruger træffer, og som ligger mig meget på sinde. Hvornår giver en lang transportvej mening?

Jeg er novice inden for "real business". Min drivkraft er min vedholdenhed, min nysgerrighed, min entusiasme og passion, min lyst til at give mine døtre, mine kunder og mig selv et valg, når vi skal vælge vores stearinlys, vores viskestykker, vores fremtid.
Ja, det lyder jo lidt højtravende, når jeg skriver det. Men jeg er helt klart af den overbevisning, at det betyder noget for vores fremtid og vores liv på den lange bane, hvilke produkter vi vælger, og ikke mindst hvor de kommer fra.

Tilbage til min indledning om at balancere mit private liv med opbygningen af min virksomhed. Sociale medier er èn af vejene frem i opbygningen af et brand, det er alfa og omega at blive "set" på de sociale medier, at blive delt og omtalt, at blive vist på google, at få gode anmeldelser, at folk har lyst til at købe produkterne osv.. og det er en balancegang at dele "mit ansigt" og mit liv med GREEN by Noah, men der er ingen tvivl om, at jeg gerne vil være "mit ansigt" udadtil, da GREEN by Noah jo er mig og mit hjertebarn.
Så fremover vil jeg dele lidt mere af mit personlige liv med min virksomhed, da det at være iværksætter er en heltidsbeskæftigelse. En heltidsbeskæftigelse som jeg elsker, og som jeg er lykkelig over at have valgt. 

Tak for at du læste med 

De bedst hilsner fra Gitte

 

Skriv en kommentar

Bloggen er modereret og kommentarer vises først hvis de bliver godkendt